Aktori Murtezi i kujton deputetit të zonës të burgosurit e pafajshëm!

Aktori Ylber Murtezi ka shkruar reagim sot në facebook, pas iftarit që është realizuar nga Qeveria.  Në këtë iftar kanë qenë pjesëmarrës,  të gjithë  zyrtarët e lart shtetëror.

Murtezani ka kritikuar deputetin e zonës së dytë zgjedhore Rexhail Ismailin dhe të njëjtit i ka kujtuar se në këtë ramazan, si ndjehet kur ha iftarë nga Qeveria dhe sheh të dënuarit e pafajshëm në rastin ‘Alfa’ nga po e njëjta zonë!

Ai ka shkruar:


http://www.pacensure.com/2018/03/25/rasti-alfa-pjesa-e-2-te/

Baby Boo