Aktori Laert Vasili rrëfen historinë në Botërori + në Report Tv: Si hëngra dru për flamurin shqiptar/ FOTO


 

I ftuar special në emisionin Botërori +, në Report Tv,  ishte aktori Laert Vasili i cili rrëfeu një histori personale në kohën që ka jetuar në Greqi.

Ai tregon se është dhunuar për faktin se ka mbajtur simbolet kombëtare në një marshim ë Athinë në mbështetje të vëllezërve kosovarë në 1998.

Në një marshim në përkrahje të Kosovës në vitin 1998 në Athinë, unë kisha vendosur në shtizë flamurin kombëtar dhe atë grek bashkë dhe si pasojë hëngra dru.

Aktori Laert Vasili


Laert Vasili me flamurin shqiptar dhe atë grek gjatë marshimit në 1998 në Greqi ku u dhunua

Baby Boo