Ak*sioni i MPB-së: Arr*estohen zyrtarë policorë


Gjatë një aks*ioni të madh policor, paraditen e sotme janë arr*estuar dhjetëra zyrtarë të policisë që kishin qenë pjesë e një zinxhiri të fal*sifikimit të dokumenteve të udhëtimit dhe atyre personae, kurse aks*ioni është duke vazhduar – kanë konfirmuar për MIA-n nga MPB-ja, duke paralajmëruar detaje pas përfundimit të aks*ionit.

Burime të MPB-së kanë thënë se pas më shumë se një viti të he*timeve dhe dokumentimit të veprimit të grupit kr*iminal, policia këtë aks*ion është duke e zbatuar në koordinim me Zyrën e he*timeve të Ambasadës së SHBA-së dhe INTERPOL-it.
Sipas burimeve të njëjta brifingu I djeshëm I një partie politike ka qenë në drejtim të sabotimit të këtij ak*sioni ndërkombëtar.

Ndryshe, VMRO-DPMNE-ja përmes një komunikate theksoi se Kryeministri Zoran Zaev dhe Ministri I Brendshëm Oliver Spasovski kanë mundësuar, sic thonë, që na*rko-bosët e Ballkanit të pajisen me pasaporta dhe dokumente të RMV-së. Sipas opozitës maqedonase, policia ka dhënë dokumente udhëtimi me identitet të rrejshëm për aferën e ashtuquajtur “Ma*fija”, për udhëheqësin e Klani të Shkalarit, Jovan Vukotiq dhe udhëheqësin e mafisë turke, Sedat Peker.

Baby Boo