Aksion policorë në Tetovë, arrestohen tre persona

Në orët e hershme të mëngjesit në fshatin Reçicë të Tetovës ka pasur një aksion policor.

Baby Boo

Në shënjestër të policisë mësohet të ketë qenë një grup që mërej me prodhimin dhe tregtinë e paligjshme të drogës.

Mësohet se gjatë aksionit janë arrestuar tre persona dhe janë konfiskuar mjetet e provës. Aksioni është zhvilluar në koordinim me MPB-në dhe shërbimet e partnerëve ndërkombëtarë.