Ak*sion nga MPB, DAP dhe Inspektorati i Tregut, 8 persona të arr*estuar në Kavadar (VIDEO)

Punonjësit policorë në bashkëpunim me përfaqësues të Inspektoratit Shtetëror të Tregut dhe Drejtorisë së të Ardhurave Publike dje dhe sot në orët e hershme të mëngjesit kanë kryer një kontroll ak*sion objekte hotelerike në Kavadar. Gjatë këtij kontrolli u mbyll një objekt hotelerik në Kavadar.

“Gjatë kontrollit u kapën 28 persona pa ceritifikatë vaksinimi, si dhe tetë persona të cilët kanë punuar si sigurim pa pasur licencë përkatëse për këtë veprimtari, të njëjtët u arr*estuan. Gjithashtu, u zbuluan edhe parregullsi në punën e kompetencave të IShT-së dhe DAP-it. Për të gjitha parregullsitë do të parashtrohen kallëzime përkatëse”, thanë nga MPB.

Baby Boo