AKSION I BUJSHËM NË ITALI, ARRESTOHEN 22 SHQIPTARË

Policia e Milanos ka arrestuar 22 shtetas shqiptarë për shfrytëzim prostitucioni.

Sipas mediave italiane aksioni u finalizua mëngjesin e së enjtes, si dhe ka sekuestruar 25 mijë euro.

Policia bën me dije se ata e kishin te mirëorganizuar aktivitetin kriminal. Ata shfrytëzonin vajzat në zonat Brianza dhe Como. Aksioni per kapjen e tyre u krye në gjithë Lombardinë.

Baby Boo