Aksidet i rëndë në rrugën Zhelinë Grupçin, ka të lënduar (FOTO)


Para pak çastesh ka ndodhur një aksident i rëndë në rrugën Zhelinë – Grupçin , nga ky aksident ka edhe të lënduar dhe janë dërguar në spitalin klinik në Tetovë, njofton kryeshefi i zjarrfiksave Uka Aliti.

Ende nuk dihen shkaqet që çuan deri tek ky aksident, por ekipet e policisë janë në vendngjarje dhe po punojnë për zbardhjen e rastit.


Për informata rreth këtijë aksidenti do të jeni të informuar nga Televizioni Koha.

Baby Boo