Aks*identohet Hristijan Mickoski

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski ka pësuar aks*ident trafiku.
Rrugës për në ngjarjen ku u promovuan politikat partiake, një veturë ka goditur në pjesën anësore të veturës në të cilën ka qenë Mickoski.

Baby Boo

Pasojat janë dë*me materiale dhe nuk ka të lënduar në aks*ident.
Siç njoftojnë nga VMRO-DPMNE-ja, Mickoski ndjehet mirë dhe menjëherë pas aks*identit ai ka pasur fjalim para banorëve të Prilepit. Është prezantuar kandidati për kryetar të Prilepit, Borçe Jovçevski.