Aks*identi me veturën e zv.kryeministrit Grubi ka qenë i rastësishëm

Vetura zyrtare e zëvendëskryeministrit Artan Grubi, mesditën e së hënës është go*ditur me gurë dhe i është thyer xhami i përparëm. Rasti ka ndodhur para godinës së Parlamentit, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB).
“V.J 38 vjeç rreth orës 12 gjatë ditës së hënë ka go*ditur me gurë veturën zyrtare Pasat, në pronësi të qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Policia ka arr*estuar su*lmuesin dhe e kanë dërguar në stacionin policor në Qendër. Punohet për zbardhjen e rastit”, thonë për KOHA nga MBP-ja.

Baby Boo

Sulmi ka qenë ak*sident rasti, dhe se su*lmuesi ka qenë me probleme shëndetësore dhe në ndikim të nar*kotikëve.
Su*lmuesi rastësisht ka qëlluar të go*das veturën zyrtare të zëvendëskryeministrit Grubi.
Nga kabineti i Grubit konfirmojnë se ka ndodhur aks*identi, por shtojnë se ak*sidenti ka qenë i rastësishëm. “Pra ka mund të jetë edhe ndonjë veturë tjetër zyrtare aty, por ia që ka qëlluar e zëvendëskryeministrit Grubi. Dëmi është material dhe se organet e rendit merren me rastin”, thonë nga kabineti i Grubit.