Aks*identi i pushimeve çon Yll Limanin në spital


Prej ditësh,Yll Limani po qëndron në jug të Shqipërisë, si një pjesë e konsiderueshme e VIP-ave shqiptarë.
Ai atje u pa mes tjerash edhe me Loredanën.

Foto të bukura, pamje të bukura por jo gjithçka duket të ketë shkuar më së miri.
Për ‘syrin e keq’, Ylli është aksidentuar dhe ka përfunduar në spital.

Gjatë një loje me gurë, ai ka çarë pjesën mbi vetull për çka është dashur të intervenohet nga mjekët me qepje

Baby Boo