Aksidente të njëpasnjëshme, si pasojë e mos respektimit të shenjave të komunikacionit!

Në rrugën Industrial në Tetovë para pak çastesh ka ndodhur një aksident komunikacioni, ku janë përfshirë një veturë e tipit “BMW” me një veturë e tipit “Audi” bashkë kanë aksidentuar edhe një motoçikletë, të gjitha me targa të Tetovës.

Baby Boo

Policia është në terren dhe po heton ngjarjen. Deri tek aksidenti ka ardhur si pasojë e mos respektimit të semaforëve ne udhëkryq!