Aksident tragjik në Shkup, pëson këmbësori! (VIDEO)

Një aksident i rëndë ka ndodhur në Shkup, në një ndër udhëkryqet kryesore të qendrës, pikërisht tek kisha kryesore në Shkup në bulevardin që lidhet rruga “Partozanski Odredi”

Baby Boo

Në këtë aksident më keq ka ka pësuar këmbësori i cili ka tentuar të kalojë rrugën, në momentin që ka ndodhur aksidenti. Vetura e aksidentuar e ka përpkasur atë disa metra larg dhe ndodhet në gjendje të rëndë për jetën.
Restorant Lumare