Aksident trafiku në Xhepçishti

Me datë 28.12.2022 në ora 13:15, në SPB-Tetovë është raportuar se në rrugën rajonale Jazhincë-Tetovë, në Xhepçishtë të Tetovës, ka ndodhur një aksident trafiku në mes të automjetit ,,BMW,, me targa kombëtare zvicerane, e drejtuar nga R.E.(61) nga Tearca e Tetovës dhe vetura “Fiat Panda” me targa regjistrimi të tetovës, e drejtuar nga personi A.A. (40) nga Sllatina e Tetovës.

Në aksident lëndime të rënda trupore ka pësuar vozitësi i veturës së pasagjerëve “Fiat Panda”, të cilat janë konstatuar në Spitalin klinik të Tetovës. Me autorizim të prokurorit publik, një ekip inspektues i SPB Tetovë ka kryer inspektim në vendin e aksidentit.

Baby Boo