Aks*ident trafiku në Tetovë, makinat përp*lasen kokë më kokë (FOTO)


Para pak çastesh në qytetin e Tetovës ka ndodhur një aks*ident trafiku ku dy makina janë përp*lasur kokë më kokë me njëra-tjetrën dhe për pasoj njëra prej makinave është përmb*ysur në anën tjetër.
Për momentin nuk raportohet dë*mtime në njerëz, por vetëm dëme materiale të veturave, ashtu siç shihet edhe në foto. Ndërkohë policia ka mbërritur në vendngjarje për të kuptuar edhe dinamikën e aksidentit në fjalë.