Aksi*dent trafiku, jozyrtarisht një person humb jetën

Para pak çastesh ka ndodhur një aks*ident trafiku në rrugën “Puskinova”, me çrrastë jo-zyrtarisht mësohet për një vik*timë. Policia menjëherë ka arritur në vendngjarje dhe po kryen ekspertizë.

Baby Boo