AKSIDENT RRUGOR NË MAGJISTRALEN SHKUP-BLLACË

Sot para orës 10:00 në magjistralen Bllacë-Shkup kilometri 11, pak para tunelit, një kamion i ngarkuar me një traktor të vogël janë përplasur, ndërsa në vend ngjarje shihen gjurmë të gjakut, mirëpo ende nuk është konfirmuar për drejtuesit e kamionit dhe traktorit mbi lëndimet të cilat i kanë marrë.

https://youtu.be/e2JtB2-eHxM

Baby Boo