Aks*ident në Tearcë, vetura rro*kulliset ka të lë*nduar!


Në veturë para pak çastesh ka humbur kontrollen gjatë lëvizjes në rrugën kryesore dhe është rro*kullisur në gër*madhe!
Menjëherë policia ka dalë në vend ngjarje si dhe ambulanca ka transportuar të lë*nduarit për në Spital. Deri tani raportohet për tre të lën*duar!

Baby Boo