Ak*sident në rrugën Tetovë-Shkup, ka të vd*ekur (VIDEO)


Sot, në ora 17:53 ka ndodhur një aksident në rrugën Tetovë – Shkup, në afërsi të fshatit Llaskarcë.
Ak*sidenti erdhi pasi vetura “Jaguar” me targa të Gostivarit, me shofer N.I.(49) nga fshati Çegran të Gostivari, doli nga korsia.

Në vendngjarje ka vd*ekur bashkudhëtari N.Z.(53) nga fshati Çegran, kanë bërë të ditur nga Ministria e Punëve të Brendshme.
Ndërkaq rëndë janë lënduar edhe shoferi N.I. dhe bashkudhëtarët të tjerë A.K.Z dhe B.I.
Ata janë dërguar në kompleksin universitar “Nënë Tereza”.