Aksident në rrugën Tetovë–Prishtinë, tre të lënduar nga Kumanova


Sot rreth orës 9 të mëngjesit në rrugën Tetovë – Prishtinë një veturë me targa të Kumanovës ka dalë nga rruga me çrast kanë mbetur tre të lënduar. Sipas dëshmitarëve okularë në veturë kanë qenë tre persona dy gra dhe një burë.

Baby Boo