Aksident në rrugën rajonale Shkup-Tetovë

Në mbrëmjen e djeshme diku rreth orës 21 në rrugën rajonale Shkup- Tetovë ka ndodhur një ndeshje në mes një furgoni dhe veture.

Baby Shop Charli

Drejtuesi i furgonit nga f.sh Krushapek kurse drejtuesi tjetër i veturës nga f.sh Kopanisë e Shkupit.

Të aksidentuarit janë dërguar në Spitalin e shtetëror “8 Shtatori” dhe të gjithë të aksidentuarit janë jashtë rrezikut për jetën.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors