Aksident në qendër të Tetovës(FOTO)


Sonte rreth orës 23:00 para hotel “Liraku” ka ndodhur një aksident ndërmjet dy veturave dhe një motori.
Deri te aksidenti ka ardhur kur policia ka ndaluar për kontrollë rutinë një veturë  dhe një motor njëkohësisht
Në të njejtën kohë një veturë tjetër nga shpejtësia aksidenton motorin dhe veturën që ishin ndaluar nga policia.
Janë shkaktuar vetëm dëme materiale.

Baby Boo