Aksident në Kumanovë, vetura shkel këmbësorin

Një aksident sapo ka ndodhur në Kumanovë, vetura shkel një grua të moshuar në vendkalimin për këmbësor.

Sipas informacioneve të para jozyrtare Gruaja është në gjenje të rëndë shëndetsore dhe me autoambulancë

Baby Boo