Ak*sident i rëndë trafiku në autostradën ‘Arbën Xhaferi’, ka të lënduar (FOTO)

Një ak*sident i rëndë trafiku ka ndodhur pak më parë në autostradën ‘Arbën Xhaferi’ në Kosovë.
Në ak*sident të përfshirë ishin një kamion dhe një furgon.

Baby Boo

Si pasojë e këtij ak*sidenti raportohet të ketë të lënduar ndërsa nuk janë dhënë detaje shtesë nga Policia e Kosovës.
Në vendin e ngjarjes tashmë kanë arritur edhe ekipet emergjente.