Aksident i rëndë tek “Rruga e plastikave”


Sapo ka ndodhur një aksident i rëndë tek “Rruga e plastikave” në Shkup, ku nga ky aksident është lënduar rëndë një grua e moshës 40 vjeçare!

Në vend ngjarje ka mbërritur ambulanca dhe pooicia, ku e lënduara është dërguar me urgjencë në Spital!

Baby Boo