Ak*sident i rëndë në Tetovë, ka të lënduar (FOTO)

Një aks*ident i rëndë ka ndodhur para disa minutave në rrugën lokale nga fshati Radiovcë për në fshatin Çegran.
Sipas dëshmitarëve okularë ak*sidenti ka ndodhur në mes një veture Golf me targa vendore dhe një veture me targa të Gjermanisë.
Në ak*sident, sipas dëshmitarëve, ka edhe persona të lënduar.

Baby Boo

Restorant Lumare