Aksi*dent i rëndë në Kumanovë, përfshihen 3 vetura!

Në rrugën 11 nëntori në Kumanovë, afër shkollës së mesme ekonomike ka ndodhur një aks*ident i rëndë trafiku ku janë përfshirë 3 vetura.
Për momentin ende nuk ka të dhëna nëse ka të lënduar në këtë aksi*dent.
Policia është në vendngjarje, por ende nuk janë verifikuar dëmet dhe shkaqet e aks*identit.

Baby Boo