Aksident i rëndë në autostradën Shkup – Tetovë

Një aksident trafiku ka ndodhur para disa minutave në autostradën Shkup-Tetovë në afërsi të fshatit Bukoviq të Sarajit.

Baby Boo

Shkak i aksidentit ku është përfshirë një veturë e markës Peugeot ka qenë shiu dhe shpejtësia e vozitjes, por për fat të mirë nuk ka pasur vik*tima.