Aks*ident i rëndë afër kufirit të Bllacës, rrokulliset kamioni

Një aks*ident trafiku ka ndodhur gjatë pasdites afër kufirit të Bllacës që e lidh Maqedoninë e Veriut me Kosovën.

Baby Boo

Kamioni është rrokullisur në tërësi, megjithatë nuk ka informacione për pasojat.
Policia është në terren dhe për më shumë detaje do të njoftojnë gjatë ditës së nesërme.