Akisdent në aksin Shkup – Tetovë


Më datë 24 prill në ora 17.00, në daljen nga autostrada tek mbikalimi për në fshatin Bërvenicë –Tetovë, ka ndodhur aksident në të cilën pjesëmarës kanë qenë: vetura e tipit ,,Fiat Tipo,, me targa të Tetovës e drejtuar nga E.C. 30vjeç nga Tetova, dhe motoçikletë ,,Boatiang,, me targa të Shkupit, e drejtuar nga C.E. 46 vjeç nga Tetova.

Në aksident, motoçiklisti C.E. dhe bashkëudhëtari i tij A.E. 27 vjeç nga Tetova, janë dërguar në Spitalin
klinik të Tetovës, për dhënjen e ndihmës mjeksore.

Janë kryer hetimet, dhe si shkak i ndodhjes së aksidentit është, mosë mbajtja e diastancës, dhe dëmi
materijal llogaritet të jetë gjithësej 10 mijë denarë.