Ajdari: “Familjari i tij dënohet për rastin Mostra, ai shpëton dy prej tyre”


Bedri Ajdari:
“Nje familje e cila po akuzohet per vrasje te civileve maqedon tek Liqeni i Smilkoves, me qellim destabilizimin e Maqedonise, te denuar me burg te perjetshem dhe disa prej tyre me burgje te renda, sot shpetuan dy prej sosh – maqedonas te moshuar, ku sot rastesisht ndodhen ne nje vendngjarje, ku nga aksidenti te cilin e kishin pesuar, i nxorren te gjalle, i shpetuan dhe i trajtuan njerezisht, duke u dhene ndihmen e pare,duke e lajmeruar dhe duke e pritur ndihmen e shpejte per t’i marre ne mbikqyrjen e metutjeshme.

P.S. Montimet jane sa per tu sherbyer regjimeve fashiste maqedonase, njerezia ngelet njerezi.
Familja jone nuk eshte vrastare femijesh, por na zgjodhen si viktima te rradhes dhe si hakmarrje sepse ishin pjestar dhe ushtar te UÇK-ës, të cilën Fatime Fetai e quajti Organiyatë Teroriste!
#Makedonija_i_se_e_mozhno”