Aida Dërguti mbetet nënkryetare e Kuvendit


Kuvendi nuk ka miratuar Propozimin e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, për shkarkimin e nënkryetares së Kuvendit, Aida Dërguti.

Kanë votuar 88 deputetë. 16 kanë votuar “për” 26 “jo” dhe kanë “abstenuar” 48 deputetë.

Baby Boo