Ahmeti: “Tetova ka qenë dhe do të mbetet vatër e misioneve dhe përparimit të vendit“

“Tetova jonë ka qenë dhe do vazhdojë të mbetet vatër e misioneve dhe përparimit të vendit.
Përkrahja e sotme masovike për Teuta Arifin dhe programin e punës për jetë edhe më cilësore dëshmon se kthim prapa nga rruga e zhvillimit nuk mund të ketë dhe se pas 31 Tetorit do të vazhdojmë rrugën e të arriturave të reja.”, ka thënë Ahmeti.

Baby Boo