Ahmeti: Të flasësh pa menduar është si të zbrazësh pushkën pa e vënë në shenjë

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, duke folur para Kuvendit për idenë për kryeministër shqiptar, tha se e njëjta është e menduar mirë për të larguar të gjitha pengesat për barazi të plotë.

Baby Boo

Ahmeti shtoi se kjo ide ka hasur në reagime të shpejtuara dhe të pashpjeguara.

“Kjo ide, për të larguar të gjithë pengesat drejtë barazisë së plotë hasi në reagime të jashtëzakonshme, të përshpejtuara si dhe të pashpjeguara. Të flasësh pa menduar është si të zbrazësh pushkën pa e vënë në shenjë”, deklaroi kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti.