Ahmeti: S’kam kohë të merrem me Apasievin, partia e tij është kundër themeleve të shtetit tonë (Video)

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, ka refuzuar të komentoj shkrimet që ka bërë në Facebook, kreu i “Levicës” Dimitar Apasiev, duke thënë se nuk ka kohë të merret me të, shkruan gazeta LAJM. Ahmeti, më tej ka thënë se “Levica” është parti që po punon kundër themeleve dhe ardhmërisë së Maqedonisë së Veriut.

Baby Boo