Ahmeti nën përqafimin e Olsës: Më obligon që të bëj më shumë për gjeneratat e ardhshme


Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti nëpërmjet një postimi në faqen e tij zyrtare në Facebook ka uruar 5 vjetorin e mbesës së tij Olsës.

“Olsa jonë sot u bë 5🖐️vjeçe.

Ky përqafim kaq i ngrohtë dhe i sinqertë ma fal një botë të tërë dhe me obligon që të bëj më shumë e më mirë për të gjitha gjeneratat e ardhshme.

Paçi vetëm gëzime në shtëpitë dhe familjet e juaja miq!”, ka shkruar Ahmeti.

Baby Boo