Ahmeti: “Mickoski s’mund ta fitojë Kërçovën”


“Zotëri (Hristijan) Mickoski mirë që i ka tezat e tij, por Kërçovën s’mund ta fitojë. Kryetari i ardhshëm është kryetari i tashëm Fatmir Dehari”.
Kështu është shprehur lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në ClickPlus.

Kur u pyet se çfarë ndryshoi nga zgjedhjet paraprake, ku Dehari ishte kandidati i vetëm shqiptar dhe fitoi bindshëm, Ahmeti me përgjigje:

“Nëse ka ndryshuar nuk do të vinin 2 mijë bashkëvendimtarë që të votojnë të dielën”.

Baby Boo