Ahmeti: Me kryeministrin Zaev pajtohemi për të gjitha çështjet

Kreu i integristëve Ali Ahmeti ka deklaruar se me Kryeministrin Zoran Zaev nuk kanë çështje të hapura, shkruan Fakte. Ai ka thënë se me Zaev pajtohen edhe për çështjet e brendshme edhe për ato të jashtme.

Baby Boo

Në drejtim të zgjërimit të shumicës parlamentare, kami arritur pajtim edhe me partintë PDSH dhe BESA, dhe tani ato janë pjesë e Qeverisë.