Ahmeti: “Fitorja e BDI-së, fitore e të gjithë qytetarëve”


Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti edhe njëherë ka falënderuar votuesit e BDI-së, ndërsa ka premtuar se nuk do të zhgënjehen mbështetësit e partisë së tij.

“Të dashur miq, motra dhe vëllezër, bashkë ia dolëm edhe kësaj here dhe unë jam shumë mirënjohës e faleminderues për kontributin e secilit prej jush gjatë fushatës dhe ditës së djeshme. BDI është e juaja, është projekt kombëtar ku hise kemi të gjithë dhe unë ju premtoj se asnjëherë nuk do të ju zhgënjej. Përgjegjësinë që ma ngarkoni mbi supe me besimin tuaj e konsideroj si bekim dhe shtytje për të bërë edhe më shumë, edhe më mirë. Jemi bashkë në këtë rrugëtim dhe çdo hap do ta ecim bashkërisht me të gjithë qytetarët. Kjo fitore është e juaja, e të gjithë qytetarëve”.

Baby Boo