Ahmeti: E pergëzoj Bujar Osmanin për maturinë që ka në kontestin me Bullgarinë


Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani angazhimin më të madh e ka kontestin me Bullgarinë, tha kreu integrist në Click plus.
Ahmeti tha se e përgëzon Bujar Osmanin për punën dhe maturinë që ka në kontestin me Bullgarinë.

Baby Boo