Afrim Gashi: “Fitorja e Albon Xhemailit fillon nga Kamjani”


Lideri i Alternativës Afrim Gashi tha se fitorja e Albonit fillon nga fshati Kamjan.

Gashi njëherit e pati rastin për të përshëndetur babain e Hoxhes Sead Ajruli i cili ishte prezent në këtë tubim, dhe kërkoi nga të pranishmit që ta kujtojnë të ndjerin me lutje dhe se nuk e harrojmë punën e tij të palodhur për rininë e vendit.