Afërsisht dy mijë fëmijë janë ndarë nga prindërit e tyre në kufirin SHBA-Meksikë si formë presioni për të detyruar prindërit e tyre që të pranojnë kthimin

Nga: Rezeart Canaj

Baby Boo

Afërsisht dy mijë fëmijë janë ndarë nga prindërit e tyre në kufirin SHBA-Meksikë si formë presioni për të detyruar prindërit e tyre që të pranojnë kthimin.

Fëmijë 2-6 vjeç që mbyllen në kafazë dhe ndahen jo vetëm nga prindërit, por edhe nga vëllezërit dhe motrat.

Kjo është arma që po përdor Trump për të detyruar Kongresin që të mbështesë ndërtimin e murit në jug të vendit.

Kjo masë po shkakton indinjatë brenda partisë së tij, biles edhe zonja e parë ka shprehur kundërshtinë e saj.

Mirë se erdhët në tokën e premtuar!

 

Restorant Lumare