Afaristi nga Maqedonia ka humbur jetën në komunikacion në Istrës


Afaristi nga Maqedonia dhe shoku i tij nga Zagrebi ka humbur jetën në një fatkeqësi në komunikacion çka ka ndodhur gjatë kësaj fundjave në qendrën Medulin, në vendin më të njohur në Istra, Kroaci. Sipas mediave të atjeshme, në fatkeqësia e cila ka ndodhur në orën 2:00 pas mesnatës, jetën e ka humbur 47 vjeçari nga Zagrebi, i cili ka drejtuar me makinën “Forf Mondeo” dhe 43 vjeçari partneri i tij në biznes nga Maqedonia. Ato me shpejtësi të madhe kanë goditur në në shtyllë për ndriçim.

Me ndihmën e zjarrfikësve trupat e të vdekurve janë nxjerr nga automjeti. /Telegrafi

Baby Boo