Aeroplani me ndihma nga Çekia ja kur vjen në Maqedoni

Për arsye teknike aeroplani ushtarak me donacion nga Republika e Çekisë i cili duhej të arrijë sot në Shkup, sërish ka ateruar në Pragë, dhe nga atje do të niset nesër në ora 14:00.

Baby Boo

Ndryshe për sot në aeroportin e Shkupit Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, në rolin e Koordinatorit kryesor për ndihmë të huaj në vend, duheh të priste donacionin – ndihmën për ballafaqim me COVID-19 nga Republika e Çekisë.