Adriana Matoshi: Një vajzë si Tuti i duhet Kosovës…

Adriana Matoshi
Një çikë e fortë që vendosi me e shpalosë historinë e saj te trishtë në momentin që fitoj titullin e më të bukurës në Miss Univers Kosova!
Qëllimi i saj nuk ishte titulli i më të bukurës, por prurja e drejtësisë në vend!
Ajo tani është në duar të sigurta duke falenderuar shumë Ministrinë e Drejtësisë dhe njerëzit që punojnë pa u lodhur për të çuar amanetin e saj në vend!
Një vajzë si Tuti i duhet Kosovës…
E guximshme,e fortë dhe shumë motivuese!

Baby Boo