Adoleshenti që bëri një “coronavirus party” u infektua me koronavirus

Në vend të respektimit të distancimit shoqëror, adoleshenti organizon një “coronavirus party”.

Baby Boo

Kundër këshillave të Organizatës Botërore të Shëndetësisë-së, dhe pothuajse çdo eksperti në internet, një grup njerëzish në Kentucky organizuan një “coronavirus party” në vend që të praktikonin distancimin shoqëror, raporton Daily Health Post.

Sipas guvernatorit Andy Beshear, një nga individët që morën pjesë në ngjarje që nga ajo kohë ka testuar pozitivisht për virusin.

Beshear u bëri thirrje të tjerëve të siguroheni që asnjë organizim i tillë të mos zhvillohet përsëri. Qendrat e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve kanë rekomanduar kundër çdo tubimi të më shumë se 10 personave.