Adoleshenti i guximshëm u fut në një vr*imë të thellë prej 2 metrave, kur më në fund shpëton një qengj


Një adoleshent i guximshëm u fut në një vr*imë, 2 metra të thellë në një shkëmb gjigant për të tërhequr një qengj të bllokuar.
Sipas medieve të huaja, Corban Deniz, 14 vjeç, ishte në tokën bujqësore të familjes pranë Waitomo, Zelandë të Re, me babanë e tij Brendan, 46-vjeçar dhe motrën Kati, 17-vjeçare, kur gjyshi i tij iu tha atyre se një dele e shqetësuar po zvarritej rreth një shkëmbi më 29 gusht.

Brendan tha se ai dhe fëmijët e tij fillimisht kontrolluan vrimën e vogël, por pavarësisht se dëgjuan blegërimën e deleve, ata nuk dëgjuan asgjë nga brenda.
Sidoqoftë, një ‘shqisë e gjashtë’ dhe ‘një ndjenjë që ata nuk kishin bërë sa duhet’, i tërhoqi përsëri në vr*imë dhe i bëri ata të gërmojnë për të zgjeruar hapjen.

Siç shihet në videon e mëposhtme, 14-vjeçari mund të shihet i groposur nën shkëmb, derisa babai i tij e mbante nga këmbët. Pasi doli nga aty, me ndihmën e babait, adoleshenti mund të shihet me qengjin në duar.
Qengji besohet të ketë ngelur aty nga 12 deri në 18 orë.

Baby Boo