Administrta dhe Gjykatat në grevë dy orëshe


Me kërkesën për rritje linare të rrogave, në punësuarit në administratë dhe gjyqësor të enjten dhe të premten do të ndërpresin punën për dy orë.
Të punësuarit në administratë dhe gjyqësor të enjten dhe të premten do të ndërpresin punën për dy orë, nga ora 10 deri në 12 pasdite, duke kërkuar pagesën e rrogës minimale dhe rritje lineare të pagave të të gjithë punëtorëve për 2.806 denarë. Protesta do të ketë në të gjitha institucionet ku sindikatat kanë punëtorët e tyre, si në ministri, agjenci, fonde, administrata dhe gjykata.

Baby Boo