Adili: Turp, Haradinaj incident me mbesën tetovare!


Nga Gafurr Adili:

Kthimi ne origjinen e tij!
E kam thene se, njerezit gjithemone kthehen te origjina e tyre, te zanati i pare. Shembull konkret eshte edhe ky veprim,kur Kryeministri i Republikes se Kosoves, z. Ramush Haradinaj kthehet ne origjinen e tij te dikurshme, siç dikur ishte bodiguard i klubeve te nates ne Zvicer!

Dhe, ndaj kujt se?!

Ndaj zonjes Valdete Deralla, e cila eshte mbesa e Komandantit Suprem te AKSH (Armata Kombetare Shqiptare) dhe Ministrit te Luftes ne Qeverine e Ismail Qemalit, Mehmet Deralla nga Tetova.
Turp!