Abuzoi me 27 djem,prifti kërkon liri


Një prift pedofil në Australi, i cili ka abuzuar seksualisht me 27 djem të mitur, ka kërkuar që t’i shkurtohet dënimi sepse një nga të burgosurit e ka goditur në kokë me një copë bukë.

John O’Sullivan, në vitin 2016 u dënua me 6 vite burg për abuzim me fëmijët gjatë viteve 1971 dhe 1983. Prifti argumentoi se goditja me bukë ishte një tregues se çfarë do t’i ndodhte në të ardhmen në burg.

Baby Boo