Absolventja e juridikut tregon përvojën e studimeve në UT!

Në emisionin “Pas mëngjesi’ të gazetares Hava Tahiri në TV Shenja, këtë të premte në studio ishte absolventja e juridikut në UT, Teuta Kadiru.

Në këtë intervistë u fol për sfidat e studimeve, mundësitë dhe vështirësitë si dhe shumë më tepër.

Në vijim ju ftojmë ta ndiqni intervistën e plotë, për të mësuar më shumë për studimin e juridikut në Universitetin  e Tetovës.

Linku për intervistën:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=826197717585795&id=457981447740759

 

Baby Boo